Verscherpte maatregelen omtrent Corona uitbraak 

Om de verspreiding van het virus te voorkomen zal ons restaurant tot 6 april gesloten blijven. We bieden nog wel de mogelijkheid om uw bestelling af te komen halen of thuis te laten bezorgen. 

Wij vragen u wel zich te houden aan speciale richtlijnen, om contact tussen personen zoveel mogelijk tot een minimum te beperken:

1. Uitsluitend op bestelling

Uw bestelling ontvangen wij graag vooraf per telefoon of via de website. Zo kunnen wij de tijd die nodig is beter inschatten en de tijd die u in de zaak doorbrengt verkleinen. 

2. Beperkte voorraad 

Wij proberen zoveel mogelijk gerechten te bereiden, maar zijn hierin ook afhankelijk van leveranciers. Mocht uw gerecht uit voorraad zijn, dan proberen wij een alternatief aan te bieden, vandaar dat wij uw bestelling ook graag van te voren ontvangen. 

3. Cashloos betalen 

Uw bestelling kunt u via onze website met iDeal betalen. Mocht u per telefoon willen bestellen dan is er de mogelijkheid om te betalen via een betaalverzoek per SMS. Bij ons in de zaak kunt u wel pinnen, maar aan de deur kunt u niet pinnen! 

4. Contactloze thuisbezorging 

Onze bezorger zal uw bestelling in onze koelboxen tot aan de voordeur afleveren. U kunt uw bestelling dan zelf uit de box halen. 

Deze maatregelen blijven onder voorbehoud; we bekijken per dag wat de mogelijkheden zijn. Tot slot vragen wij ook uw begrip bij langere wachttijden, daar wij ook met minder personeel werken. 

We hopen hiermee bij te dragen aan het beperken van de verspreiding en wensen iedereen natuurlijk veel sterkte en gezondheid toe in deze zware tijden.